DVM en MTM systemen

DVM en MTM systemen is een groot begrip. Van portaalwerkzaamheden tot het plaatsen van kasten.

Portaal werkzaamheden
Het hangen van ANWB borden, monteren van achtergrondschilden met signaalgevers, plaatsen van camera's. Dit alles hoort bij werkzaamheden van een portaal.

VRI
Een duidelijke verkeersregelinstallatie is belangrijk voor de weggebruiker. Door alle drukte zoals voetgangers, (brom/snor)fietsers, auto's, bussen en vrachtwagens is een kruispunt zonder VRI niet te overzien. Daarom is een duidelijk en overzichtelijk kruispunt belangrijk waarbij je de verkeerslichten goed ziet.
Bij het opbouwen van een VRI kruispunt komt heel dus wat bij kijken. Kabel en grondwerk, masten plaatsen, drukknoppen monteren, armaturen met achtergrondschilden bevestigen en zodanig afwerken dat elke weggebruiker zonder problemen naar zijn bestemming kan rijden.
Marchant Infra verzorgd deze werkzaamheden voor u.

TDI
Toerit Doseer Installatie. De installatie staat op toeritten van rijkswegen. Tijdens spitsuren zal u deze vast niet zijn ontgaan. Een TDI moet ervoor zorgen dat de doorstroming op de hoofdweg beter verloopt. Van grondwerk tot het aansluiten van een TDI kast behoort tot de diensten van Marchant Infra.

MTM Systemen
Motorway Traffic Management. Het begint bij detectielussen die informatie verstrekt waardoor de signalering gaat werken. De lussen die de meting van de voertuigen meter gaan door naar een luskoppelkastje, mogelijk door naar een detectorstation, die zijn informatie weer doorstuurt naar een wegkantstation.
Al deze gepasseerde stations vanaf de detectielussen kunnen worden afgewerkt van begin tot eind: kasten plaatsen, grondwerk verzorgen en alle kabels die in de kasten moet komen invoeren en vervolgens aansluiten. Denk hierbij aan lus,- profibus,- signaalgever,- communicatie en voedingskabels.
Marchant Infra is ook bekend met kabels afwerken op EMC.

(D)OV installatie
Voor het aansluiten van (dynamische) openbare kunt u terecht bij Marchant Infra. De masten worden afgewerkt zoals de opdrachtgever het graag naar wens heeft. Wanneer er een storing plaatsvind en deze opgelost moet worden, is er niets zo fijn om te meten in een nette en overzichtelijke mast.
Marchant Infra is bekend met verschillende OV kabels ook met stuuraders erin verwerkt.

CCTV
Camera's zijn heel belangrijk op de rijkswegen van Nederland. Door de enorme drukte op de wegen wil de verkeerscentrale van Rijkswaterstaat alles goed kunnen bekijken om snel te kunnen ingrijpen na een ongeluk of om een spitsstrook te kunnen openen als de drukte toeneemt. Marchant Infra helpt mee met de mast te plaatsen, het grondwerk te verzorgen en kan de CCTV kast vervolgens aansluiten en testen met een CCTV tester die alle type camera's aangesloten kan worden.